Cowboy kostume

Find det perfekte kostume

Står du og skal til udklædningsfest eller temafest, og vil du gerne gøre noget helt særligt ud af din udklædning?

Så læs med her, hvor du får en guide til at finde det perfekte kostume uanset lejligheden.

Vær kreativ

Står du og skal til temafest i for eksempel Det Vilde Vesten eller i cirkus, er der en del kostumer, der er helt oplagte. Hvis du gerne vil skille dig lidt ud, skal du derfor sørge for at være kreativ og tænke ud af boksen.

Til en fest med temaet Det Vilde Vesten kan du godt regne med at møde en del både indianere og cowboys, så der kan du med fordel vælge at gå en lidt anden vej. Læg hovedet i blød, og prøv at forestille dig nogle kostumer, som stadig falder inden for temaet, men som man måske ikke lige umiddelbart tænker på. Til en fest i Det Vilde Vesten kunne du for eksempel komme som saloonbartender eller som lokomotivfører.

Du vil stadig passe helt perfekt ind i temaet, men du vil alligevel skille dig lidt ud fra mængden af sheriffer, banditter og indianere med krigsmaling i hele hovedet. Skal du i cirkus, kan du dukke op som popcornsælger eller som dyrepasser.

Der er muligheder nok, hvis du blot bruger lidt ekstra tid på at tænke over det og bestemmer dig for ikke blot at vælge det første, der falder dig ind.

Lav dit kostume selv

Det er måske lidt af en udfordring, men hvis du har tid til det og mod på det, kan du virkelig få kreeret noget unikt. Ved at lave dit kostume selv er du sikker på, at ingen andre kommer i det samme, og du vil helt sikkert få masser af positiv feedback for dit engagement og dit helt særlige kostume.

Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal i gang med at sy, brodere og hækle ting og sager, men det kan simpelthen blot betyde, at du selv sætter forskellige elementer sammen i stedet for at købe en pakkeløsning på den første og bedste hjemmeside med kostumer.

Gå for eksempel på opdagelse i de lokale genbrugsbutikker, og find forskellige ting og sager, du kan bruge. Måske skal de modificeres en smule, men det er nok ikke noget, en saks ikke kan klare, så hvis blot du er åben og kigger efter muligheder, skal der nok være en masse, du kan bruge. Måske har du ligefrem noget i skabet, som kan bruges til netop denne begivenhed.

Tematøj til fester uden tema

 

Selvom en fest ikke er en decideret temafest, kan det alligevel være sjovt at gøre lidt ud af ens outfit. Således kan du for eksempel holde dig til gul og grøn, hvis du skal til påskefrokost. Det er diskret og afdæmpet, og det er ikke engang sikkert, at alle tænker over det, men dem der gør vil finde det sjovt og hyggeligt, at du har tænkt lidt ekstra over dit look.

Det samme gør sig naturligvis gældende, når du skal til julefrokost eller juleafslutning. Hold dig til rød og grøn, tag et slips med julemotiv på, eller sæt et spænde med en nissehue på i håret. På den måde er du diskret tilpasset temaet, selvom der ikke specifikt er lagt op til udklædningsfest.

Vil du gå den ekstra mil, kan du også hoppe i en julesweater og på den måde gå hele vejen. Du kan finde mange forskellige modeller med forskellige motiver og mønstre, så der er lidt for enhver smag, og det er bestemt en sjov gimmick til julefrokosten med kollegerne. Vil du se nogle af de mange fine juletrøjer, så klik her.